Hyrja / MY BOOKING

Nga:
Deri:
Kthimi nga:
Kthimi deri:
Njsja më
 Kalendari
Kthimi më
 Kalendari
Kërkoni fluturimin

Hyrja / MY BOOKING:

Agjencionet - Emri juaj përdorues,
Klienti - Emaili Juaj:
Shifra sekrete:
Login

Mirë se erdhët te Alba Fly

Pervoja shum vjeqare Korrektësia e Kualiteti ne raport me te tjerët na bën ne si Agjencion që të dallojm nga te tjerët.
Ne ju lidhim me vendlindjen ...

... Fluturoni me më të mirët !

Call Center

Lausanne

Mob.   +41 79 478 88 80
Mob.   +41 79 217 68 12
Tel.     +41 21 625 39 59
Fax:    +41 21 625 38 87
E-Mail: info@albafly.ch


Gjilan

Mob.   +377 44 125 574
Mob.   +377 45 232 999
Tel.     +381 280 326 662
Fax:    +381 280 326 662
E-Mail: albafly-@hotmail.com
Informata

Check-In U rekomandohet pasagjerëve që të paraqiten për përgatitje për fluturim dy orë përpara nisjes së planifikuar, sepse sportelet mbyllen 40 minuta përpara nisjes. ...


Bagazhi i pataksuar Kufiri i bagazhit të pataksuar për bagazhin e dorëzuar është 20 kg për pasagjer. Edhe fëmijët kanë të drejtë të kenë këtë peshë bagazhi. Ju rekomandojmë që të mos dorëzoni bagazhe të veçanta, të cilat kanë peshë më të rëndë se 32 kg.
Çmimet aktuale

PRISHTINA - GENEVA

Ma, 31 MAR 2015
80,- Sfr *

Sht, 04 PRL 2015
180,- Sfr *

Ma, 07 PRL 2015
260,- Sfr *

GENEVA - PRISHTINA

Ma, 31 MAR 2015
229,- Sfr *

Sht, 04 PRL 2015
390,- Sfr *

Ma, 07 PRL 2015
189,- Sfr *


*one way, exls. Taxat dhe Tatimi
 Airberlin  Swiss  Austrian Airlines  Austrian Airlines
© copy 2015  www.albafly.ch | AGB  |  Impressum booking system made by webkos booking system made by webkos
Ju lutem, përdorni Browserin Firefox mbi Version. 3.x ose Internet Explorer mbi 6.x, dhe sigurohuni se JavaScript është aktiv.