Login / MY BOOKING

Von:
Nach:
Rück. von:
Rück. nach:
Hinreise am
Rückreise am
Flüge suchen
 
Login / MY BOOKING:

Passwort:
Login

Über uns

Pervoja shum vjeqare Korrektësia e Kualiteti ne raport me te tjerët na bën ne si Agjencion që të dallojm nga te tjerët.
     
Ne ofrojm zgedhjen më të mir për pasagjerët të cilët besojn në sinqeritetin dhe kualitetin që posedojm.

Ne ju lidhim me vendlindjen...

...Fluturoni me më të mirët !

Call Center

Lausanne

Mob.   +41 79 478 88 80
Mob.   +41 79 217 68 12
Tel.     +41 21 625 39 59
Fax:    +41 21 625 38 87
E-Mail: albafly@hotmail.com


Gjilan

Mob.   +377 44 125 574
Mob.   +377 45 232 999
Tel.     +381 280 326 662
Fax:    +381 280 326 662
E-Mail: albafly-@hotmail.com
 MONOGRAM
 Airberlin  Swiss  Germania  Edelwiss Airlines
© copy 2022  www.albafly.ch | AGB  |  Impressum booking system made by webkos booking system made by webkos
Bitte verwenden Sie entweder Firefox > 3.x oder IE > 6, und stellen Sie sicher, dass Javascript aktiviert ist.